Ballina Kronika Vihet pas hekurave 24-vjeçari nga Bogovina

Vihet pas hekurave 24-vjeçari nga Bogovina

Dje (7 nëntor), rreth orës 17 e 30 minuta, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë privuar nga liria 24-vjeçarin F.R. nga fshati Bogovinë e Tetovës. Gjatë bas*tisjes së kryer me urdhër të gjy*katësit, në periudhën prej ora 16.00 deri ora 17.00 në shtëpinë e tij në fshatin Bogovinë, është gjetur mari*juanë dhe
bluajtëse me mbetje të mari*juanës.

Pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rasit kundër personit F.R. do të përgaditet parashtresa adekuate.