Ballina Македонски Тетовци не веруваат дека има КОВИД 19, бараат со слика, име и...

Тетовци не веруваат дека има КОВИД 19, бараат со слика, име и презиме да видат починат од коронавирус (ВИДЕО)

Дел од жителите на Тетово воопшто не веруваат дека постои коронавирусот. Еден од нив вели дека тоа е пропаганда, друг бара со слика, име и презиме да објават починат од коронавирус, за да се увери, трет…

ТВ 24 преку прилог снимен во Тетово, ја доловува апсурдната ситуација во Тетово. Неинформираност, необразованост, манипулација, неверување, непочитување, инаетење…сѐ на едно место.

Погледнете: