Ballina Argëtim Shqiptari ia gjeti ilaçin koronavirusit! (VIDEO)

Shqiptari ia gjeti ilaçin koronavirusit! (VIDEO)

Koronavirusi ka prekur jetën e çdo njeriu në planet, ka ndryshuar mënyrën tonë jetesës dhe pasojat do të jenë afatgjata. Janë mbyllur kufijtë e shteteve, shumë njerëz kanë ndërruar jetë. Presidentët, kryeministrat, ministrat, autoritetet shëndetësore të të gjitha vendeve, guvernatorët, mbretërit, princat, kryetarët e bashkive, prefektët…dalin shpesh me konferenca për shtyp dhe flasin për epideminë që ka kapluar planetin.Flasin për statistikat, kaq të prekur, kaq të shëruar, kaq persona nuk janë më, jemi në fazën e parë, jemi në fazën e dytë…

Po ky shqiptar ka mendimin e tij për gjithë këtë situatë dhe thotë se koronavirusi nuk e kap atë për shkak se rininë e tij është ushqyer me kulloshtër, madje e ka ngrënë bashkë me kakërdhi e qime…

Shiko videon:

Emisionin e plotë mund ta shikoni në videon në vazhdim: