Ballina Bota Përmbytjet e mëdha në Giresun të Turqisë! Ministri Soylu jep lajmin e...

Përmbytjet e mëdha në Giresun të Turqisë! Ministri Soylu jep lajmin e H I DH U R (VIDEO+FOTO)

Përmbytje të mëdha ndodhën gjatë natës në Dereli të rajonit Giresun në Turqi.

Përmbytjet ndodhin si rezultat i reshjeve të mëdha të shiut në rrethin Doğankent të Giresun. Sipas njoftimeve të minutave të fundit, Ministri Soylu bëri një deklaratë se “u gjetën kufo*mat e një ushtari dhe dy shtetasve”.
Ministri Soylu tha, “U gjet trupi i paj*etë i 1 ushtari dhe 2 qytetarëve. Përpjekjet tona të kër*kimit dhe shpë*timit të 11 qytetarëve po vazhdojnë. 127 qytetarë janë shp*ëtuar deri më tani. Përpjekjet e kërk*imit dhe shpë*timit janë gjithashtu duke vazhduar.

Pamjet nga përmbytjet e mbrëmshme në Dereli:

Pamjet nga përmbytjet e mbrëmshme në Dereli:

Deklarata e ministrit:

Foto nga pas*ojat e përmbytjeve: