Ballina Aktualitet Bilanc i zi në Maqedoninë e Veriut, 39 viktima dhe 1288 raste...

Bilanc i zi në Maqedoninë e Veriut, 39 viktima dhe 1288 raste të reja gjatë 24 orëve të fundit me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informon se në 24 orët e fundit janë kryer 3349 teste dhe janë regjistruar 1288 raste të reja me Kovid-19 në: Shkup-570, Kumanovë-57, Dibër-8, Shtip-44, Prilep-78, Tetovë-56, Strugë-28, Veles-32, Manastir-53, Ohër-30, Kavadar-30, Gostivar-85, Gjevgjeli-21, Strumicë-34, Kriva Pallankë-5, Radovish-13, Krushevë-1, Koçanë-28, Probishtip -10, Demir Hisar-7, Makedonski Brod -3, Berovë-3, Valandovë-2, Vinicë-11, Delçevë-9, Kratovë-3, Shën Nikollë-12, Kërçovë-22, Resnjë-11, Negotinë-22.

Instituti i Shëndetit Publik regjistroi sot 1078 pacientë të kuruar nga: Shkup-407, Kumanovë-33, Shtip-32, Prilep-36, Tetovë-36, Strugë-63, Veles-30, Manastir-144, Ohër-52, Kavadar-27 , Gostivar-19, Gjevgjeli-10, Strumicë-19, Kriva Pallankë-7, Radovish-5, Krushevë-4, Koçanë-11, Probishtip-5, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-2, Berovë-3, Valandovë- 2, Vinicë-6, Delçevë-7, Kratovë-3, Shën Nikollë-12, Kërçovë-72, Resnjë-14, Negotinë-14.

39 persona humbën jetën, gjashtëmbëdhjetë pacientë nga Shkupi (79 vjeç, 80 vjeç, 54 vjeç, 70 vjeç, 68 vjeç, 54 vjeç, 68 vjeç, 82 vjeç, 84 vjeç, 68 vjeç, 76 vjeç, 75 vjeç, 71 vjeç, 60 vjeç, 73v, 56v), dy nga Kumanova (70v dhe 62v), një pacient nga Dibra (87v), një nga Shtipi (71v), tre nga Prilepi (86v, 76v, 68v) , katër pacientë nga Tetova (53, 72, 67, 66), dy nga Struga (68, 69), dy nga Velesi (67, 78), dy nga Ohri (68, 73) , një pacient nga Strumica (72), një nga Demir Hisar (65), një nga Berova (79), dy nga Kërçova (60, 41) dhe një pacient nga Negotina (40), transmeton Tetova News.