Ballina Lajme Hapini sytë! Gruaja e prekur nga koronavirusi shëtit nëpër rrugët e Tetovës

Hapini sytë! Gruaja e prekur nga koronavirusi shëtit nëpër rrugët e Tetovës

SPB – Tetovë ka ngritur kallëzim pen*al kundër Sh.Xh. (72) nga Republika e Shqipërië për shkak të dysh*imit se ka kryer vepër pen*ale “transmetimi i një sëmundjeje ngjitëse”.

“Më 15.11.2020 në Tetovë, në shtëpinë ku personi i raportuar po qëndronte me vendim të Inspektoratit Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor për izolim në shtëpi, gjatë kryerjes së kontrollit nga pjesëtarët e uniformave blu u konstatua se ajo nuk ishte në shtëpi, duke shkelur rregulloret e lëshuara nga organet kompetente për parandalimin e transmetimit të sëmundjes infektive Covid-19”, njoftojnë nga SPB-Tetovë.