Ballina Aktualitet Ministri në një vizitë të paparalajmëruar në Gurgurnicë dhe Tenovë (FOTO)

Ministri në një vizitë të paparalajmëruar në Gurgurnicë dhe Tenovë (FOTO)

“Këta fermerë deri më tani pa asnjë përkrahje janë përballur me çdo situatë dhe me çdo krizë. Elmedinit dhe Sametit u sugjerova se nuk duhet të mendojnë ta lënë veprimtarinë e tyre, por përkundrazi ta rrisin atë, ndërsa u garantova përkrahjen e plotë të MBPEU-së.
Vizitë e paparalajmëruar në fermat në Gurgurnicë dhe Tenovë (Komuna e Bërvenicës)”, shkruan Arjanit Hoxha, Ministër i  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave dhe Sekretar Gjeneral i Lëvizjes Besa.