Ballina Bota Përmbytje të mëdha në Kalabri (VIDEO)

Përmbytje të mëdha në Kalabri (VIDEO)

200 mililitra shi ranë brenda pak orësh në territorin e Cirò Marina: qyteti në provincën e Crotone-s në Kalabri u zgjua këtë mëngjes me rrugë të përmbytura, ujë në garazhe, shtëpi…

Nuk ka të lënduar ose të zhd*ukur, Brigada e Zjarrfikësve dhe Mbrojtja Civile janë në punë në këto orë për të trajtuar këtë emergjencë.