Shpresë në SHBA, parashikohet që jeta normale të rikthehet në muajin maj 2021

Must Read

Ndërsa Shtetet e Bashkuara regjistruan shifrën e të 12-të milion të infektuar me Covid-19, këshilltari i programit të vaksinave të administratës Trump parashikoi që jeta në Amerikë mund të kthehej në normalitet rreth majit të vitit 2021 pasi imunizimi do të fillojë.

Vlerësimi optimist erdhi edhe ndërsa miliona amerikanë pritej të udhëtonin për festën e ardhshme të Falënderimeve këtë javë dhe shumë duket se po injoronin paralajmërimet nga zyrtarët shëndetësorë për përparimin e përhapjes së sëmundjes infektive.
Moncef Slaoui, këshilltari kryesor shkencor i programit të qeverisë për zhvillimin dhe shpërndarjen e vaksinave Operation Ëarp Speed, i cili përfshin ushtrinë dhe sektorin privat si dhe ekspertë të shëndetit qeveritar, tha se në pritje të miratimit rregullator për vaksinën e parë do të thotë që amerikanët mund të vaksinohen jashtë të provës klinike nga mesi i dhjetorit.

Dhe Slaoui tha që nëse shpërndarja e vaksinimit dhe plani i imunizimit shkon mirë, mjaft amerikanë duhet të vaksinohen deri në “maj ose diçka të ngjashme” të vitit 2021 për të lejuar që jeta të kthehet në normalitet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

100 $ një pako kafe, çfarë po ndodh në Korenë e Veriut?

Nga Joshua Berlinger & ;Paula Hancocks “CNN” Kim Jong Un tani ka probleme më të mëdha se sa Shtetet e Bashkuara....
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img