Ballina Bota Tornado e paparë në Ozanköy të pjesës turke të Qipros (VIDEO+FOTO)

Tornado e paparë në Ozanköy të pjesës turke të Qipros (VIDEO+FOTO)

Erërat e forta dhe tornado, të cilat ishin efektive në bregdetin verior të vendit, veçanërisht në rajonet lindore, shkaktuan shumë dëme në Ozanköy të pjesës turke të Qipros,

Sipas informacionit të dhënë nga policia, shtyllat e energjisë elektrike dhe pemët në fshat si rezultat i tornados u rrëzuan dhe ranë sipër shtëpive dhe automjeteve. Disa rrugë në fshat gjithashtu u mbyllën për trafik.

https://youtu.be/jfm_-OJ_2HY