Ballina Bota Covid-19/Arena e Zagrebit kthehet në spital të përkohshëm (VIDEO)

Covid-19/Arena e Zagrebit kthehet në spital të përkohshëm (VIDEO)

Salla më e madhe sportive në Zagreb është kthyer në një spital urgjence për të prekurit nga Kovid-19. Ekipet e mjekëve dhe infermierëve nga disa spitale të Zagrebit punojnë me ndërrime dhe përpiqen të ulin presionin mbi institucionet më të mëdha shëndetësore në qytet.

Deri më tani rreth 130 mijë persona janë regjistruar me koronavirus në Kroaci, dhe jetën e kanë humbur 1,800 persona.