Ballina Aktualitet Covid-19, ky është bilanci i 24 orëve të fundit në Maqedoninë e...

Covid-19, ky është bilanci i 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë e Maqedonisë së Veriut informon se janë kryer 677 teste në 24 orët e fundit
63 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në: Shkup-37, Kumanovë-4, Tetovë-1, Gostivar-1, Shtip-2, Manastir-1, Veles-1, Ohër-2, Kavadar-5, Strugë- 1, Shën Nikollë-1, Kriva Pallankë-1, Berovë-2, Dellçevë-1, Probishtip-1, Kratovë-1, Pehçevë-1.

Instituti i Shëndetit Publik regjistroi sot 573 pacientë të shëruar nga: Shkup-350, Kumanovë-19, Tetovë-10, Prilep-36, Gostivar-9, Shtip-8, Manastir-7, Veles-17, Strumicë-15, Kavadar -28, Koçanë-9, Kërçovë-1, Shën Nikollë-4, Gjevgjeli-6, Negotinë-12, Dibër-8, Resnjë-5, Kriva Pallankë-1, Radovish-6, Probishtip-3, Vallandovë-3, Demir Hisar- 1, Makedonski Brod-2, Bogdanci-2, Kratovë-1, Krushevë-9, Demir Kapi-1.

6 persona humbën jetën, dy pacientë nga Shkupi (54 dhe 79), dy nga Prilepi (85 dhe 93), një nga Kavadarci (70) dhe një pacient nga Struga (83). Pacientët ndërruan jetë në spital, transmeton Tetova News.

Video bonus: