Ballina Bota Përmbytje të mëdha në Belo Horizonte dhe Pirituba të Brazilit (VIDEO)

Përmbytje të mëdha në Belo Horizonte dhe Pirituba të Brazilit (VIDEO)

Shiu i madh që ra këto ditë shkaktoi përmbytje në qytetin brazilian Belo Horizonte.

Rrugët u mbyllën, njerëzit u bllokuan dhe makinat u tërhoqën zvarrë.

Videot që qarkullojnë në rrjetet sociale tregojnë se bulevardet e këtij qyteti u shndërruan në lumenj.

E njëjta situatë edhe në Pirituba të Sao Paolos, ku gjithashtu shiu i madh shkaktoi përmbytje të mëdha;