Ballina Bota Video/ Për herë të parë pas gjashtë vitesh, Jerusalemi “mbulohet” nga dëbora…

Video/ Për herë të parë pas gjashtë vitesh, Jerusalemi “mbulohet” nga dëbora…

Një fenomen jo shumë i zakontë ka ndodhur në Jerusalem. Në kryeqytetin e Izraelit ka nisur të bie dëborë, gjë që kishte plot 6 vite që nuk ndodhte.

BCC shkruan se vendet e shenjta si Muri Perëndimor dhe Kupola e Shkëmbit janë mbuluar nga “flokë” dëbore.

Qytetarët kanë dalë në qytet për të shijuar motin e pazakontë dhe atyre i janë bashkuar qytetarë nga Tel Avivit të cilët nuk kanë preferuar t’i ikë nga duart një mundësi si kjo.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.