Ballina Bota Ligjëvënsia në partinë e kancelares gjermane Angela Merkel rrëzohet dhe V D...

Ligjëvënsia në partinë e kancelares gjermane Angela Merkel rrëzohet dhe V D E S papritur

Ligjvënëse në partinë e kancelares gjermane, Angela Merkel ka humbur jetën, pasi u  rr ë z u a  gjatë një fluturimi për në Gjermani, raportojnë mediat e huaja.

Karin Strenz, 53 vjeçe, po fluturonte në Frankfurt nga Kuba bashkë me burrin e saj, kur humbi ndjenjat të dielën.
Avioni bëri një ulje  e m e r gj e n t e  në Aeroportin Shannon, Co Clare, Irlandë, rreth orës 7:30 të mëngjesit.
Ekipet mjekësore nuk arritën të  sh p ë t o n i n  Strenz dhe ajo u shpall e  v d e k u r  në spital.

Mbetet e paqartë se çfarë e shkaktoi  v d e k j e n  e saj, por do të kryhen ekzaminimet për të vërtetuar pse gruaja humbi ndjenjat.

Nuk dihet ende pse ajo kishte udhëtuar në Kubë.