Ballina Bota Qentë e Joe Biden largohen nga Shtëpia e Bardhë, njëri K A...

Qentë e Joe Biden largohen nga Shtëpia e Bardhë, njëri K A F SH O I oficerin e sigurisë

Qentë gjermanë të Joe dhe Jill Biden janë larguar nga Shtëpia e Bardhë pasi njëri prej tyre, Major, thuhet se  k a f sh o i  një  a gj e n t  sigurie.

Sipas mediave amerikane, kafshët shtëpiake janë dërguar përsëri në shtëpinë e familjes Biden në Wilmington, Delaware.

Qentë janë larguar për shkak të sjelljes  a g r e s i v e  të Majorit ndaj stafit të Shtëpisë së Bardhë.

Çifti Biden  a d o p t o i  Major tre vjeç në 2018. Ai u bë qeni i parë nga një strehë kafshësh që jetonte në Shtëpinë e Bardhë.

Qeni tjetër i tyre, Champ, është 13 vjeç. Burime anonime i thanë CNN se Majori kishte qenë duke kërcyer, duke lehur dhe më pas i është  s u l u r  stafit dhe  s i g u r i s ë  në Shtëpisë së Bardhë.

Shtëpia e Bardhë ka një histori të gjatë me kafshët shtëpiake, megjithëse Donald Trump ishte presidenti i parë në më shumë se 100 vjet që nuk kishte një qen. g.v/abcnews.al

Artikulli paraprakFluturime direkte Tiranë-Dubai nga 28 marsi
Artikulli tjetërDeliver Order Birdes-to-be – Are They Doing Better in The United Kingdom Than Other Countries?