E martë, 3 Gusht, 2021

Ja cilat vende këtë verë janë më të preferuara për pushime

Must Read

Agjencitë turistike në Maqedoninë e Veriut kanë filluar të ringjallen, që kur u ulën numrat pozitivë me Covid-19, filloi vaksinimi dhe u lehtësuan masat për hyrje në shtetet e huaja.

Tregojnë, se ndër vendet më tërheqëse për pushime për momentin janë Shqipëria, Turqia dhe Greqia, ku hyrja në këto vende, për shkak të masave anti-Covid është i ndryshëm.

Shqipëria dhe Mali i Zi nuk kanë fare kushte për të hyrë në shtetet e tyre. Nuk kërkojnë as test PCR dhe as certifikatë të vaksinimit.

Ndërkaq, në Shqipëri janë hapur qendra shëndetësore në vendet turistike ku parashihen edhe teste të shpejte për Covid-19.

Ngjashëm ka ndodhur edhe me qeverinë malazeze, ku janë ndarë mjete buxhetore për të mbuluar mjekimin spitalor nëse ndonjë turist sëmuret nga Covid-19 derisa është në pushime.

Kushte ka për pushime në Turqi, ku kërkohet test PCR negativ ose test i shpejtë.

Ndërkaq, për hyrje në Greqi, prej sot do të vlejë lehtësimi, që të hyjmë në shtet me test të shpejtë antigjenoz./TV21

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Momentet pas V R A S J E S së shqiptares në Florida, detaje të reja nga skena e K R I M I...

Banorë të zonës, kanë publikuar video pak pas  v r a s j e s  së 27-vjeçares shqiptare në...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img