E martë, 19 Tetor, 2021

Zgjedhjet Lokale 2021, BESA para medieve: Fushata jonë do jetë pozitive, afirmative dhe me nivel të lartë të respektit ndaj oponentëve politikë (VIDEO)

Must Read

Të nderuar përfaqësues të mediave
Të dashur qytetarë.

Lëvizja BESA në zgjedhjet lokale të 17 Tetorit i hyn garës si subjekt i mëvetësishëm duke besuar fuqishëm në vlerat dhe kapacitetin tonë politik, si një konstantë e pandryshueshme në veprimtarinë politike të Lëvizjes.

Në këto zgjedhje Lëvizja BESA garon me 11 kandidatë për Kryetar Komune si dhe me 23 lista për këshilltarë komunal, përfshirë këtu edhe Qytetin e Shkupit.

Sllogani i fushatës është “Me ka krejt”, që simbolizon seriozitetin tonë politik për të garuar në zgjedhjet lokale pa kalkulime si dhe duke ofruar kandidatët më të mirë, në mesin e të cilëve është kryetari i partisë, Bilall Kasami, dy nënkryetarët, Fadil Zendeli dhe Kastriot Rexhepi si dhe kandidatët e tjerë që janë profesionistë të vërtetë në fushëveprimin e tyre, por mbi të gjitha të gatshëm për të pranuar këtë sfidë dhe të bindur se me dinjitet dhe krenari do përfaqësojnë zërin e qytetarëve.

Lëvizja BESA do të zhvillojë fushatë modeste, me kreativitet të theksuar dhe me koncentrim më të madh që qytetarëve tu qaset derë më derë për t’i njoftuar nga afër me ofertën politike të Lëvizjes BESA në këto zgjedhje. Fushata jonë do jetë fushatë pozitive, afirmative dhe me nivel të lartë të respektit ndaj oponentëve politik.

Poashtu duke marrë parasysh se ende jemi në situatën e pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID-19, të gjitha aktivitetet tona do të jenë në përputhje të plotë me masat shëndetësore si dhe me respektim të plotë të protokoleve shëndetësore.

Më lejoni që sot para jush përveç antarëve të shtabit qendror, të prezantoj edhe zëdhënësin e shtabit qendror zgjedhor Faruk Avdiu, i cili nga dita e sotme do jetë edhe personi përmes të cilit gjitha mediat do të realizojnë kontaktin e drejtpërdrejtë me shtabin qendror zgjedhor.

Ju apeloj, të gjitha partive politike, që të angazhohen maksimalisht, me qëllim që të kemi një proces zgjedhor fer dhe demkoratik, të qetë dhe pa incidente, duke mundësuar kështu edhe zhvillimin e një procesi normal që do rezultojë me pranimin e rezultatit zgjedhor nga të gjitha palët e involvuara.
Ju faleminderit!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Latest News

Elmi Aziri: ASH-AAA është e gatshme për ta përkrahur Bilall Kasamin në Tetovë (VIDEO)

Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët në Click Plus ka bërë të ditur se koalicioni opozitar, Aleanca për Shqiptarët...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img