Ballina Bota Gazetari i New York Times në selinë e AKP-së në Stamboll: Gjendja...

Gazetari i New York Times në selinë e AKP-së në Stamboll: Gjendja është i tensionuar

Korrespondentët e New York Times, një nga organizatat kryesore mediatike në SHBA, njoftuan për situatën në selinë e AKP-së në Stamboll.

New York Times, një nga gazetat me reputacion të SHBA-së , transmeton drejtpërdrejt natën e zgjedhjeve në faqen e saj të internetit … Korrespondenti i gazetës për Turqinë, duke raportuar nga selia e AKP-së në Stamboll, bëri komente të jashtëzakonshme për situatën brenda AKP-së.

Korrespondenti i New York Times tha: “Atmosfera është e tensionuar në selinë e partisë së Erdoganit në Stamboll. Në dhomën e madhe për gazetarët, vullnetarët dhe anëtarët e partisë, të gjithë sytë janë në ekran ndërsa numërimi vazhdon.”

Gazetari shkroi: “Disa minuta më parë, kur përqindja e votave të Erdogan ra nën 50 për qind, pati një moment zhurme në sallë. Dhe më pas erdhën tingujt e psherëtimave.”/tn