Ballina Sport FC Shkupi: Fatkeqësisht në këtë vend trofetë nuk fitohen, por blihen!

FC Shkupi: Fatkeqësisht në këtë vend trofetë nuk fitohen, por blihen!

Pritëm të përfundonin ndeshjet për të folur për shumë gjëra.
Sot, para së gjithash, i duartrokasim lojtarët dhe ekipin teknik të KF Struga sepse askush nuk mund t’i anashkalojë përpjekjet e tyre, por klubin strugan nuk e duartrokasim dhe nuk do ta bëjmë kurrë.

Fatkeqësisht në këtë vend trofetë nuk fitohen, por shiten. Këtë do ta tregojmë dhe do t’ia shpjegojmë gjithë Maqedonisë, me një takim shumë gjithëpërfshirës.

Presidenti i federatës së futbollit nuk ka çfarë t’i japë futbollit, ai vetëm e dëmton futbollin. Nëse tema është futbolli i vendit, duhet të heqim qafe urgjentisht këtë president federate futbolli. Duke u fshehur pas politikës, duke përdorur emrin e politikës, e ndonjëherë edhe me ata të politikës, u shërbejnë interesave të tyre, e jo futbollit.

Ky president federate është qeliza kancerogjene e futbollit.
Futbolli i këtij vendi duhet ta heqë qafe këtë njeri sa më parë.
Çdo gjë do ta ndajmë së bashku me publikun në detaje javën e ardhshme. Askush nuk do të shpëtojë duke u fshehur pas politikës dhe duke bërë të gjitha lojërat e pista duke përdorur politikën.

Ne do të marrim vendime shumë serioze për të ardhmen e FC Shkupit, ndërsa arsyet do ti ndajmë së bashku me publikun.