Ballina Argëtim Al Pazar – 28 Nëntor 2020 (VIDEO)

Al Pazar – 28 Nëntor 2020 (VIDEO)

Nje shfaqje nga Agron Llakaj ne boshtin e se ciles eshte loja, shakaja e kripur dhe e zgjuar me realitetin tone e ngerthyer nepermjet lajmit politik, ekonomik dhe social.
Çdo te shtune, ora 21:00 ne Vizion Plus

Al Pazar – 28 Nentor 2020 | Pjesa 1

Al Pazar – 28 Nentor 2020 | Pjesa 2

Al Pazar – 28 Nentor 2020 | Pjesa 3

Al Pazar – 28 Nentor 2020 | Pjesa 4