Ballina Marketing

Marketing

Tetova News ju ofron një marketing gjithëpërfshirës dhe efikas, por edhe shumë transparent për kompanitë që pranojnë bashkëpunimin. Shpërndarja bëhet nëpërmjet rrjetit social nga më shumë faqe dhe grupe në Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, email-marketing etj duke përfshirë mbi 300 mijë njerëz. Publiciteti zhvillohet në mënyrë të kombinuar dhe gërshetuar me baner në portal, me vendosjen e reklamës në lajmet kryesore, me shpërndarje direkte nga faqja e kompanive në të gjitha faqet dhe grupet tona, me publikim direkt të materialit publicitar dhe shpërndarje nga faqet tona, me intervista, video live dhe forma të tjera efikase sipas marrëveshjes.

Telefonat për kontakt: 078 273 794

070 494 108

Tetova News në Facebook148,364 people follow this

Tetova News në YoutubeCurrent subscribers 79,965

Tetova News në Instagram14.2K followers

Tetova News në Tik Tok24 K Followers

Disa nga faqet e tjera:

Agjencia eMagic – 64K followers

Tetova dje, sot dhe nesër – 15K followers

Shëndeti dhe bukuria22K followers

Kronika e zezë32K followers

Diaspora Shqiptare – 14,907 people follow this

Lajme Plus – 11K followers

Shkupi Press – 10K likes • 9.9K followers
Argëtim pafund – 8.8K followers
Flurudha – 12K likes • 12K followers