E martë, 19 Tetor, 2021

Opinione

Florian Nesimi: A e din dikush pse te televizionet maqedonase si analistë shqiptarë gjithmonë janë të ftuar të njëjtët persona, për vite e dekada...

Florian Nesimi A e din dikush pse te televizionet maqedonase si analistë shqiptarë gjithmonë janë të ftuar të njëjtët persona, për vite e dekada radhazi!?Thotë njeriu se përveç tyre nuk ka shqiptarë tjerë që dijnë të bëjnë analiza. Kjo është treguesi...

Artan Dika: Fitues moral i këtyre zgjedhjeve është Nevzat Bejta/Ai ka kandiduar 5 herë dhe ka humbur vetëm 3 herë!

Artan Dika Fitues moral i këtyre zgjedhjeve është kandidati i partisë shqiptare në pushtet në Gostivar. Ai deri tani ka kandiduar 5 herë në zgjedhjet lokale, pra në të gjitha zgjedhjet lokale që nga viti 2004, prej të cilave ka...

Nuk ekziston dyshimi më i vogël se Bilall Kasami do të jetë fitues absolut i këtyre zgjedhjeve në Tetovë

Shkruan: Adnan Azizi Nuk ekziston dyshimi më i vogël se Bilall Kasami do të jetë fitues absolut i këtyre zgjedhjeve në Tetovë. Vetëm shihni entuziazmin e njerëzve, shihni masovitetin në takimet me Bilall Kasamin, shihni fytyrat e tetovarëve, të cilëve...

Aliu thumbon Grubin: Pse zv/kryeministri mund të jetë “axhami”, e kryetarët e komunave jo?

Zv/kryeministri Grubi edhe në Zhelinë ka pasur një paraqitje para simpatizuesve, të cilën shumë bashkëpartiakë të tij e shohin si të dëmshme për B D I-në. Grubi ka thënë se “komunat nuk duhet të ju lihen axhamive”. Edhe analisti...

Kim Mehmeti: Mos pyetni si u kall spitali i Tetovës – atë e kallëm të gjithë ne!

Nga Kim Mehmeti Ka raste kur fjalët nuk kanë asnjë kuptim, kur dhembja shkon përtej dhembjes dhe kur duhet t’i dorëzohemi asaj e ta ndjejmë poaq sa familjarët e atyre që shkuan të mjekohen, por që askush nuk i pa...

Spitalet e këtij shteti kanë vrarë qindra pacientë nga mungesa e kushteve, medikamenteve, oksigjenit… nga prania e madhe e Hajnisë

Nga Vjollcë Berisha  Nuk gjen në botë një vend ku të ketë më shumë shpresa se në spitale. Gjithkush që lëngon e hap portën e spitalit, e bashkë me të edhe shpresën e shërimit. Po këtë portë e hapin edhe të...

KULTURA MASIVE – KULTURË DHE JO REALITY

Nga Xhelal Zejneli Kultura masive apo kultura e masës ndodhet kudo përreth nesh. Në shtëpi, në rrugë, në shkollë, nëpër qendrat tregtare, në salla të kinemave ...Njerëzit janë të rrethuar me të, pa e kuptuar se ajo plotësisht e ka...

Këta të B D I-së jo vetëm që të zhvatin por edhe të tallin e përbuzin!

Shkruan: Kim Mehmeti “Nga çdo kund flitet për një virozë me vjellje dhe barkëqitje. Besoj se atë e shkakton premtimi i kryetarit të B D I-së për zero mbeturina, zero keqpërdorim, zero keqmenaxhim, zero ndërtime pa leje, zero korrupsion, zero...

Berisha: Tre arsyet pse “Rama 3” është fatkeqësia e tretë madhore e shqiptarëve

Dje, Kreu i Meduzës së krimit të organizuar të karteleve të drogës dhe korrupsionit, shpalli emrat e narko-qeverisë “Rama 3” apo të fatkeqësisë së tretë kombëtare për Shqipërinë. “Rama 3” është fatkeqësia e tretë kombëtare e shqiptarëve sepse ardhja në...

KIÇI DHE SHUNDI

Nga Xhelal Zejneli Kiçi është krijimtaria e nivelit të ulët. Ka për qëllim të jetë i pëlqyer nga një numër sa më madh i njerëzve dhe të shitet sa më shumë. Është një formë e degradimit të artit. Sot është...
- Advertisement -spot_img

Lajmet e fundit

Elmi Aziri: ASH-AAA është e gatshme për ta përkrahur Bilall Kasamin në Tetovë (VIDEO)

Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët në Click Plus ka bërë të ditur se koalicioni opozitar, Aleanca për Shqiptarët...
- Advertisement -spot_img