Ballina Argëtim Kuriozitete VIDEO/ Australi, pitoni gëlltit kafshën në pak minuta

VIDEO/ Australi, pitoni gëlltit kafshën në pak minuta

Ky është momenti i tmerrshëm kur një piton gëlltit një opossum, një lloj kafshe që rritet në Australi. Gjarpri piton i quajtur Monty u filmuar teksa gëlltiste dhe mbyste kafshë e kapur në oborrin e shtëpisë se Greq Hosking.

“Ishte shumë emocionuese për të parë. Është e jashtëzakonshem e në një mënyrë edhe alarmante,” tha Hosking për ABC News.
U deshën rreth 45 minuta që Monty të hante oposumin, por ne mendojmë se kjo video 1 minutëshe është e mjaftueshme për shumicën e njerëzve që të shikojnë çfarë ndodhi.