Ballina Argëtim Kuriozitete Njeriu që pretendon se vjen nga viti 4000, flet për të ardhmen

Njeriu që pretendon se vjen nga viti 4000, flet për të ardhmen

Një njeri që pretendon se është një udhëtar në kohë nga viti 4000 është filmuar duke folur për makinat e së ardhmes dhe pretendon se shumë kafshë shtëpiake do të zhduken

Personi që thotë se emri i tij është ‘Gjoni’ thotë se është 132 vjeç dhe se ai mund të komunikojë nëpërmjet telepatisë, shkruan Daily Mirror.

Në një video 20 minuta të lëshuar në YouTube ai gjithashtu thotë se në të ardhmen jo vetëm që robotët do të zëvendësojnë punët e njeriut, por puna inteligjente gjithashtu do të zëvendësohet nga robotë me inteligjencën artificiale.

Ai thotë në video: “Unë jam 132 vjeç, por unë dukem si 20 apo 25 vjet në krahasim me ju.

“Dizajni i makinave tona është i ndryshëm, por unë kam një surprizë për ju, kam vendosur të sjell një fotografi dhe do t’jua tregoj”.

Fotografia tregoi një makinë me një dizajn të lëmuar së bashku me propellers për aftësitë e fluturimit dhe Gjoni thotë se në vitin 4000 nuk ka “asnjë bllokim të trafikut”.

Ai vazhdoi të shtonte se macet shtëpiake dhe qentë do të nisin të zhduken.

Ai gjithashtu shtoi se koha e tij në vitin 2018 ishte “e rrezikshme dhe e tmerrshme”./sn/