Ballina Argëtim Qeshni me lot! Ja si veprojnë njerëzit kur kuptojnë se po bie...

Qeshni me lot! Ja si veprojnë njerëzit kur kuptojnë se po bie tërmet (VIDEO)

Cili do të ishte veprimi juaj i parë kur të kuptonit se po dridhet toka fuqishëm? Këta njerëz siç duket kanë qenë në festë dhe dridhja e tokës ka ardhur si befasi jo dhe aq e mirë.

Në mes tyre ka pasur fëmijë të cilët kanë qarë, ndërkaq pishina përçonte ujin sa në një anë të parkut, në tjetrën.

Shikoni videon për të parë reagimin e njerëzve gjatë kësaj kohe./sn/