Ballina Aktualitet Lajme JANE ÇENTO ËSHTË KTHYER PRAPË NË PARABURGIM

JANE ÇENTO ËSHTË KTHYER PRAPË NË PARABURGIM

Jane Çento njëri nga të akuzuarit për ngjarjet e dhunshme në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë, më 27 prill të vitit 2017, masa e burgut shtëpiak i është ndërruar me paraburgim.

Nga Gjykata Penale njoftojnë se i akuzuari Çento nuk ka respektuar masën e caktuar burg shtëpiak dhe për atë i është ndërruar masa në paraburgim./tv21/

Artikulli paraprakFETAI KËRKON HETIME PËR FALSIFIKIMIN E MUNDSHËM TË VËRTETIMEVE MJEKËSORE NË RASTIN “DHUNA NË QENDËR”
Artikulli tjetërVazhdon ndërtimi i murit të varrezave, intervistë me grupin nga Liseci, zbulohet emri i donatorit (VIDEO)