Ballina Aktualitet Lajme Stolenberg: Për anëtarësimin vendos Shkup dhe Aleanca

Stolenberg: Për anëtarësimin vendos Shkup dhe Aleanca

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg iu kundërpërgjigj Rusisë se nuk është ajo që vendos për anëtarësimin ose jo të Maqedonisë në Aleancë.

Të drejtë ekskluzive për një gjë të tillë sipas Stoltenberg ka vetëm Maqedonia dhe 29 anëtarët e Aleancës./am/