Ballina Aktualitet Lajme VMRO: LSDM-ja nuk ka kapacitet për ta udhëhequr shtetin

VMRO: LSDM-ja nuk ka kapacitet për ta udhëhequr shtetin

Përmes një kumtese dërguar mediave, VMRO-DPMNE-ja konsideron se partia qeverisëse, LSDM nuk ka ndonjë plan, e as vegim për të ardhmen e Maqedonisë.

Sipas tyre, shteti është i kapur dhe është në stagnim nga udhëheqja e LSDM-së, dhe së bashku me Zoran Zaevin e çojnë shtetin në kolaps ekonomik.

VMRO-DPMNE, konsideron se rritja e Bruto Prodhimit Vendor për vitin 2017 është 0%, duke përfunduar se LSDM-ja nuk di dhe nuk ka kapacitete për ta udhëhequr shtetin. /zhm/