Ballina Aktualitet Lajme CIPRAS PËR MARRËVESHJEN: ATA MARRIN RREZIK SEPSE ATA NA BESOJNË

CIPRAS PËR MARRËVESHJEN: ATA MARRIN RREZIK SEPSE ATA NA BESOJNË

“Ata marrin rreziqe, sepse ata na besojnë që ato që themi i mendojmë vërtetë”, tha Ministri i Jashtëm Nikos Kotcias, duke iu referuar IRJM dhe hapave të ardhshëm pas nënshkrimit të marrëveshjes për emrin.

Ai sqaroi se tani pason ratifikimin këtë javë, në Parlamentin e Shkupit, pastaj vjen referendumi dhe ndryshimi i Kushtetutës.

Kotzias ka folur në stacionin e radios ALPHA dhe ka theksuar, edhe një herë, rëndësinë e kompromisit.

“Gjëja kryesore për ne ishte ndryshimi i emrin Maqedoni” ka thënë Cipras.

Shkruan Gazeta /TA NEA/