Ballina Argëtim Kuriozitete Habit Zuckerberg, mohon Holokaustin

Habit Zuckerberg, mohon Holokaustin

Mark Zuckerberg edhe një herë e gjeti veten në qendër të rreshtit, pasi tha se postet nga mohuesit e Holokaustit duhet të lejohen në Facebook.

Në një intervistë me faqen e internetit të teknologjisë Recode, z. Zuckerberg tha se nuk besonte se njerëzit e tillë duhet të largohen nga vendi.Ata nuk ishin, tha ai, “qëllimisht” duke i marrë faktet e tyre të gabuara.

Komentet shkaktuan një reagim të ashpër dhe detyruan shefin e facebook më vonë lëshoi një sqarim.