Ballina Argëtim Kuriozitete Fenomen i rrallë në qiell, shfaqet reja ylber (Video)

Fenomen i rrallë në qiell, shfaqet reja ylber (Video)

Qindra qytetarë në Brazil janë bërë dëshmitarë të një fenomeni të rrallë në qiell ku është shfaqur një lëmsh ngjyrash.

Sipas shkencëtarëve bëhet fjalë për fenomenin e njohur si “reja ylber”, dhe ndodh rrallë kur retë në qiell janë aq të imëta sa që pikat e ujit thyejnë rrezet e dritës duke krijuar këtë ylber të çrregulltë.

Ndiqni pamjet: