Ballina Argëtim Kuriozitete Lopa rrëshqet në akull ndërsa disa të rinj e filmojnë dhe qeshin...

Lopa rrëshqet në akull ndërsa disa të rinj e filmojnë dhe qeshin (VIDEO)

Në Zheijang të Kinës është filmuar një video e cila sapo është postuar në rrjetet sociale është bërë virale.

Një lopë e cila po lëviz në një rrugicë të ngrirë, fillon të rrëshqaë, rreth 100 metra, derisa nuk mund të shihet më.

Video ka marrë reagime si pozitive si dhe negative, pasi disa e kanë parë këtë video si qesharake ndërsa të tjerë janë ndierë keq për kafshën e cila ndodhet në vështirësi.

Nuk dihet nëse kafsha ka pësuar lëndime, pasi pamjet thjeshtë janë shpërndarë pa dhënë shumë informacion.E.D