Ballina Argëtim Jetë & Stil Emrat e bebeve më të popullarizuar për 2018-ën

Emrat e bebeve më të popullarizuar për 2018-ën

Nëse doni një emër të modës dhe të popullarizuar, atëherë mund të bëni ndonjë kombinim të emrave të vitit 2017.

Më poshtë ju sjellim disa për emrat për vajza dhe djem për këtë vit:

Për djem:

Arian

Benton

Braylin

Camilo

Corban

Cortez

Damari

Dangelo

Elian

Eliseo

Gibson

Haiden

Ignacio

Jakobe

Jaylon

Keon

Keyon

Kyan

Leighton

Malaki

Maxton

Mustafa

Quinten

Për vajza:

Addilyn

Adley

Analia

Brinley

Britta

Camari

Dinah

Elora

Farren

Gracen

Grecia

Greer

Harlyn

Hartley

Hensley

Ina

Isa

Jaelyn

/sn/