Ballina Argëtim Gabimet në TV që kushtojnë të qeshura pa fund (VIDEO)

Gabimet në TV që kushtojnë të qeshura pa fund (VIDEO)

Gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë të emisioneve në televizon, natyrisht se është e pamundur të mos ndodhin gabime, shkruan lajmi.net

Megjithatë, varet gjithnjë nga personi i cili e udhëheq emisionin se sa është i aftë ta mbulojë ngjarjen ‘e turpshme’ para shikuesve.Në videon më poshtë do të shihni se si gjërat tejkalohen në një formë krejt të thjeshtë dhe argëtuese: duke qeshur.

Disa nuk mund ta ndalin veten fare, ndërsa të tjerë kërkojnë që të rifillojnë transmetimin. Shikojeni. /Lajmi.net/