Ballina Argëtim Jetë & Stil Gjëra që tregojnë për suksesin tuaj në punë

Gjëra që tregojnë për suksesin tuaj në punë

A mendon shefi juaj se ju jeni i aftë për punën që e bëni?

Kjo është një pyetje mjaft e rëndësishme që duhet t’ia bëni vetes, transmeton Klan Kosova.

Bashkëpunimi me shefin tuaj është pjesë shumë e rëndësishme në suksesin tuaj në punë.

Shefi juaj do ju kontrollojë, si për mirë ashtu edhe për keq, pasi puna juaj është në duart e tyre.

isa shefa e shprehin në mënyrë të qartë adhurimin ndaj jush, kuptohet jo në mënyrë romantike. Ata ju japin lëvdata, komplimente që ju bëjnë juve të jeni të adhuruar nga pjesa tjetër e punëtorëve.

Por jo të gjithë shefat janë të njëjtë.

Më poshtë do japim disa shenja që shefi juaj në mënyrë indirekte tregon se është i kënaqur me punën tuaj.

Shefi ju jep dashuri të madhe

Është vështirë ta kuptoni nëse me të vërtetë shefi juaj ju vlerëson, por nëse ju bën shumë reagime, herë pozitive e herë negative, disa prej tyre mund të paraqesin dashuri, kjo është sepse ai ju sheh si dikush që mund ta përballojë këtë dhe është gati për më shumë përgjegjësi.

Kërkon kontributin tuaj

Nëse menaxheri juaj ju jep juve më shumë punë se sa të tjerëve, atëherë kjo është një shenjë që ai ka besim në ty.

Jo gjithmonë ju jep komplimente

Ju mund të mendoni se shefi ju vlerëson vetëm kur u jep komplimente, por kjo nuk është e vërtetë.
Ata shpesh nuk duan që të duken para punonjësve të tjerë që po ju favorizojnë juve, andaj ndonjëherë edhe nuk japin komplimente.

Ju japin më shumë përgjegjësi

Nëse shefi juaj ju jep më shumë përgjegjësi se të tjerëve, atëherë kjo është një shenjë që ai ka besim në ju dhe ju vlerëson.