Ballina Argëtim Këngëtari nga Gostivari publikon këngë për Nevzat Bejtën (VIDEO)

Këngëtari nga Gostivari publikon këngë për Nevzat Bejtën (VIDEO)

Këngëtari i mirënjohur shqiptar nga rrethina e Gostivarit, Keli, së fundmi ka publikuar një këngë dedikuar Nevzat Bejtës dhe liderit të BDI-së, Ali Ahmeti, transmeton Flaka.

Në këngën që siguroi Flaka, Keli përmend arritjet e shqiptarëve të Maqedonisë, përfshi përdorimin e gjuhës shqipe dhe flamurin kombëtar. Flaka