Ballina Aktualitet Lajme PSP-ja raporton sot përpara Komisionit Kuvendor

PSP-ja raporton sot përpara Komisionit Kuvendor

Prokurorja Speciale, Katica Janeva pritet që sot paradite të raportojë para anëtarëve të Komisionit Kuvendor për sisteme politike dhe marrëdhënieve mes bashkësive.

Në gjashtë mujorin, prej shtatorit të 2017-ës deri në mars të këtij viti, Prokuroria Speciale Publike ka kryer 136 procedura paraprake, ka hapur shtatë procedura hetimore të reja dhe në përgjithësi janë mbledhur 15 akuza.

Përveç raportit të PSP-së, Komisioni do të rishikoj edhe raportin vjetor të Avokati të Popullit, të Drejtorisë për mbrojtjen e të dhënave personale, si dhe të Agjencisë së Administratë./am/