Ballina Aktualitet Lajme Tetovë – Hapet Panairi humanitar i SHKSHE “Selimiye” (VIDEO)

Tetovë – Hapet Panairi humanitar i SHKSHE “Selimiye” (VIDEO)

Sonte në Tetovë ka ngritur siparin panairi tradiconal bamirës i Shoqatës për Kulturë, Shkencë dhe Ekologji “Selimiye”

Panairi po zhvillohet në hapësirën para Pallatit të Kulturës në Tetovë dhe do të qëndrojë i hapur deri ditën e shtunë.