Ballina Kuriozitete Qenushi me zemër luani zbyth luaneshën, VIDEO bëhet virale

Qenushi me zemër luani zbyth luaneshën, VIDEO bëhet virale

Pamjet tregojnë një  p ë r l e sh j e  midis një luaeshei dhe një qeni në Parkun Kombëtar Gir në Gujarat, Indi, më 9 janar.

Qeni, i cili është gjysma e madhësisë së luaneshës, leh vazhdimisht kundër maces së madhe. Gjatë  p ë r l e sh j e s, qeni përpiqet të  l u f t o j ë  luaneshën pavarësisht se kafsha e madhe e  g odet me putra.

Çifti  l u f t o n  në një re pluhuri në tokë, ndërsa më i vogli nga të dy kërcen për të  s u l m u a r  fytyrën e kundërshtarit.

Pamjet e  l u f t i m e v e  të dyshes u morën nga një grup turistësh që ndodheshin në zonë për safari.