Ballina Kronika Vuri kurthe në pyll, vihet pas hekurave gjuetari nga një fshat i...

Vuri kurthe në pyll, vihet pas hekurave gjuetari nga një fshat i Tetovës

Pardje, rreth orës 13:20, efektivët e policisë të SPB Tetovës e kanë privuar nga liria personin K.N. (65) nga Glogja e Tetovës, nën dyshimin se i njëjti kishte vendosur dy litarë metalik për  gj a h  në një rrugë të paasfaltuar pylli, në zonën e fshatit Jelloshnik, kështu që ka kryer veprën p e n a l e të “gjueti e p a l i gj sh m e”, në përputhje me nenin 228 të Kodit Penal informon SPB-Tetovë..

К.Н., i cili është ndaluar në vendin e lartëpërmenduar nga ana e rojeve të gjuetisë, është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për pastrimin dhe dokumentimin e rastit dhe kundër tij do të ngrihet parashtresë përkatëse.