Ballina Aktualitet Hoxha i njohur nga Shkupi shtrohet në spital

Hoxha i njohur nga Shkupi shtrohet në spital

Në emër të familjes ju njoftojmë se prindi jonë, hoxha i jonë dhe i juaji, është shtrirë në spital, për shkak të gjendjes së tij shëndetësore. Ka filluar të mjekohet, me shpresë që gjendja e tij të përmirësohet.

Mundësisht mos e shqetësoni në telefon, ngase çdo shqetësim është në dëm të shëndetit të tij.
E rëndësishme për atë dhe për ne, është duaja e juaj.
Allahu e shëroftë atë dhe çdo të sëmurë.

Për çdo ndryshim, do të ju njoftojmë inshaAllah.
Hoxhë Omer Bajrami