Ballina Shëndeti Njihuni me dy supermetodat për të parandaluar djersitjen

Njihuni me dy supermetodat për të parandaluar djersitjen

Djersitja është një dukuri normale, por nganjëherë mund të bëhet shumë e bezdisshme.

Për të parandaluar djersitjen e tepërt, ju japim dy zgjidhje natyrale që janë shumë herë më efektive se produktet kozmetike të shtrenjta.

Çaj sherebele

Substancat kurative dhe vajrat që gjenden te sherbela fuksionojnë shumë mirë kundër djersitjes.

Prandaj rekomandohet ta konsumoni rregullisht çajin e sherebelës. Ky çaj vepron si një ilaç natyral për djersitjen, veçanërisht gjatë natës. Për rezultate efektive duhet të pini një litër çaj në ditë për të paktën 2 javë.

Uthull molle

Uthulla e mollës vepron si një deodorant natyral që shkatërron bakteret. Ju mund t’i pastroni ato të paktën një herë në ditë me të. Mjafton të lagni një copë me pak uthull dhe të pastroni me të pjesët e trupit.

Për të parandaluar djersitjen të këmbëve, dy deri tre herë në javë zhysni këmbët në nëj përzierje me dy litra ujë dhe 75 ml uthull molle./sn/