Ballina Argëtim Shqiptari me plis bëhet hit në Amerikë, në Mc Donalds kërkon qebapë...

Shqiptari me plis bëhet hit në Amerikë, në Mc Donalds kërkon qebapë dhe speca djegës (VIDEO)

Një personazh virtual që tashmë është bërë protagonist i shumë videove të ndryshme me karakter komik është edhe burri shqiptar në Amerikë, që shpesh herë njihet si Angry Baba.

I Veshur në veshje kombëtare dhe me plis në kokë ai ka mësyrë dyqanin e ushqimit të shpejt McDonalds, ku edhe ka pasur një kërkesë mjaft interesante.

Bëhet fjalë për një ushqim mjaft prezent në trojet shqiptare siç janë qebapat, bashkë me speca dhe domatet, të cilat kanë qenë kërkesë e burrit shqiptar në McDonalds. Ndërkohë që siç shihet edhe në video shitësja mezi arrinë të kuptoj kërkesën e tij.