Ballina Bota Rekord shifrash, 29,132 raste të reja me koronavirus dhe 174 humbje jete...

Rekord shifrash, 29,132 raste të reja me koronavirus dhe 174 humbje jete në Turqi

Rekord shifrash me koronavirus janë regjistruar në Turqi. Në 24 orët e fundit u identifikuan 29,132 raste të reja me COVID-19. Ndërkohë, numri ditor i vd*ekjeve ishte 174.

Nga korriku deri të mërkurën, Ankaraja kishte raportuar vetëm raste simptomatike, nga të cilat ishin 6,876 të enjten, duke rritur numrin e përgjithshëm në 474,606.

Numri i përgjithshëm i vde*kjeve është 13,014.