Ballina Bota Bilanci i COVID-19 në gjithë botën/ Mbi 90 milion të infektuar në...

Bilanci i COVID-19 në gjithë botën/ Mbi 90 milion të infektuar në total, viktimat drejt shifrës…

Bilanci i COVID-19 në gjithë botën vijon të thellohet teksa tashmë zyrtarisht 90 milionë qytetarë e kanë kaluar v i r u s i n.

Nga ana tjetër nga këta 90 milionë, 64 milionë e 559 mijë janë shëruar tashmë dhe e kanë mposhtur COVID-19.

Nga ana tjetër COVID-19 në gjithë botën i ka marrë jetën 1 milion e 936 mijë qytetarëve, teksa për pak kjo shifër pritet të shkojë në 2 milionë viktima.