Ballina Bota Viti 2024 mbërrin edhe në Australi (VIDEO+FOTO)

Viti 2024 mbërrin edhe në Australi (VIDEO+FOTO)

The 9pm "family fireworks" explode over the Sydney Harbour Bridge and Sydney Opera House during New Year’s Eve celebrations in Sydney on December 31, 2023. (Photo by DAVID GRAY / AFP)

Viti i Ri ka mbërritur edhe në Australi, ku turma të mëdha njerëzish u mblodhën në Sydney për një nga shfaqjet më spektakolare të fishekzjarrëve të Vitit të Ri në botë.

Mijëra njerëz ndoqën nga afër eventin e organizuar nga autoritetet australiane për vitin 2024 ndërsa miliona të tjerë e ndoqën spektaklin nga televizioni.

Mijëra njerëz dolën në qendër të qytetit për të ndjekur spektaklin e organizuar nga autoritetet.

Spektakli i fishekzjarrëve ishte i mirëorganizuar nga qeveria e këtij vendi dhe i fokusuar në pjesët më të rëndësishme. Qytetaret sfiduan motin me shi për të ndjekur nga afër festimet dhe për t’i uruar njeri-tjetrit një vit të ri të gëzuar.

Kujtojmë se më herët Viti i Ri u prit në Zelandën e Re, e cila e festoi hyrjen e 2024 në orën 12:00 me orën lokale në vendin tonë.


The 9pm “family fireworks” explode over Sydney Opera House during New Year’s Eve celebrations in Sydney on December 31, 2023. (Photo by Izhar KHAN / AFP)

The “family fireworks”, displayed three hours before midnight every year ahead of the main show at midnight, fill the sky over the Opera House in Sydney on New Year’s Eve on December 31, 2023. (Photo by Izhar KHAN / AFP)
The 9pm “family fireworks” explode over the Sydney Harbour Bridge and Sydney Opera House during New Year’s Eve celebrations in Sydney on December 31, 2023. (Photo by DAVID GRAY / AFP)
The “family fireworks”, displayed three hours before midnight every year ahead of the main show at midnight, fill the sky over the Opera House (L) and Sydney Harbour Bridge (R) in Sydney on New Year’s Eve on December 31, 2023. (Photo by Izhar KHAN / AFP)
The “family fireworks”, displayed three hours before midnight every year ahead of the main show at midnight, fill the sky over the Opera House (L) and Sydney Harbour Bridge (R) in Sydney on New Year’s Eve on December 31, 2023. (Photo by Izhar KHAN / AFP)
The 9pm “family fireworks” explode over the Sydney Harbour Bridge and Sydney Opera House during New Year’s Eve celebrations in Sydney on December 31, 2023. (Photo by DAVID GRAY / AFP)
@tn.lajmelokale
@tetovanews