Ballina Shëndeti Meditimi nuk ju bën më të qetë

Meditimi nuk ju bën më të qetë

“Nëse çdo tetëvjeçar në botë mësohet meditim, bota do të jetë pa dhunë brenda një brezi”, pohon Dalai Lama.

Por duket se kjo frazë mund të jetë e gabuar.

Kjo sepse shkencëtarët kanë zbuluar se praktika e modës budiste nuk ju bën më të mëshirshëm, më pak agresivë apo paragjykues, njofton Klan Kosova.

Meditimi, duke përfshirë një sërë besimesh shpirtërore dhe fetare, është shpallur për dekada të tëra sa është në gjendje ta bëjë botën një vend më të mirë.

Megjithatë, studiuesit nga Mbretëria e Bashkuar, Zelanda e Re dhe Hollanda, kanë gjetur se meditimi nuk ndryshon se si të rriturit sillen ndaj të tjerëve.

@tn.lajmelokale
@tetovanews