Ballina Diaspora Politikani shqiptar nga Zyrihu fillon fushatën e tij për zgjedhjet e 4...

Politikani shqiptar nga Zyrihu fillon fushatën e tij për zgjedhjet e 4 marsit 2018 (VIDEO)

Kështu pra, ekipi im më bindi të bëja një video. Ndoshta nuk shkëlqej me retorikë dhe pamje të bukur, por shpresoj se mund ta ndjeni gatishmërinë time për të përtëritur çështjet më të rëndësishme të shoqërisë sonë.

Po që se ju përgjigjem, shpërndajeni këtë video me miqtë tuaj dhe të afërmit, në mënyrë që të bëhet virale.

Qëllimi është i qartë: Më 4 mars 2018, votojeni listën numër 1, Partia zvicerane SP, Qyteti i Zyrihut. Për më tepër përgjegjësi, vetëvendosje dhe diversitet, ju mund të më votoni në mënyrë shtesë në Këshillin Komunal. Do të isha i gëzuar për çdo votë tuaj individuale.“

Në këtë mënyrë, politikani shqiptar nga Zvicra Islam Alijaj (31), është duke përgatitur fushatën e tij për kandidim në politikën zvicerane. Përndryshe, që nga lindja ai është duke jetuar me paralizë celebrale dhe tashmë tetë vite lufton politikisht kundër paragjykimeve dhe kufizimeve, që kanë të bëjnë me paaftësi shëndetësore.(Shtegu.com)