Ballina Shëndeti Zhdukeni sheqerin nga përdorimi, 7 ndryshimet e trupit pas detoksikimit

Zhdukeni sheqerin nga përdorimi, 7 ndryshimet e trupit pas detoksikimit

Nuk është vetëm çështje kilogramësh të tepërt! Përdorimi masiv i sheqerit do të shkaktojë, shumë shpejt, problem të tjera. Një ekip studiuesish ka pohuar se sheqeri mund të çojë në probleme shumë serioze.

Jo vetëm na bënë të ndihemi të rënduar, të lodhur e apatik, por në terma më afatgjatë do të kthehet në patologji më të rënda si diabeti, Alzhaimeri, mungesë përqendrimi etj…

Me detoksin nga shqeqeri autorët e librit prezantojnë tre fazat që mundësojnë pastrimin e organizmit njëherë e përgjithmonë. Nëse e bëni, do të rigjeneroni metabolizmin dhe do të shpëtoni nga shqetësimet metabolike.

Çfarë ndodh pasi lëmë sheqerin?

1. Humbasim në peshë

2. Kemi lëkurë të shndritshme

3. Jemi më energjik

4. Aparati tretës funksionon më mirë

5. Keni më tepër fantazi dhe jeni në gjendje të zgjidhni problemet më mirë!

6. Pakësim të ankthit

7. Kursejme para!

/LIVING/

@tn.lajmelokale
@tetovanews